Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αναβολές στη Β΄Εθνική λόγω γρίπης

Η ανησυχία μεγαλώνει στην Καλαμάτα, ΦΩΤΟ EYROKINISSI

Ο αγώνας του Εθνικού με την Καλαμάτα  αλλά και αυτός του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Βόλου δύσκολα θα διεξαχθούν αφού πολλοί παίκτες νοσούν από τον ιό της νέας γρίπης.


Η διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” έστειλε επιστολή στην διοργανώτρια αρχή που προειδοποιεί πως σε περίπτωση που η αναμέτρηση διεξαχθεί υπάρχει κίνδυνος η γρίπη να εξαπλωθεί. Αναβολή ζήτησε και το Αιγάλεω για τον άγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακο Βόλου.

 
 
 
Η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε (σ.σ. Σπύρο Καλογιάννη),

Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες έξι ημέρες παρατηρείται μια ασυνήθιστη έξαρση και συρροή κρουσμάτων της νέας γρίπης στην ομάδα μας, καθώς τουλάχιστον οκτώ (8) ποδοσφαιριστές προσεβλήθησαν από αυτή. Υπάρχει δε σοβαρότατο ενδεχόμενο να προσβληθούν άμεσα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας καθώς και το τεχνικό επιτελείο (γεν. αρχηγός, προπονητής, βοηθ. προπονητή, γυμναστής, φυσικοθεραπευτής, φροντιστής, οδηγός).

Αν τελικά καταστεί δυνατή η συμμετοχή μας στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής µε την ΠΑΕ Εθνικός, την Κυριακή 15/11/09, υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να εξαπλωθεί η νόσος τόσο στα μέλη της αντίπαλης ομάδας αλλά και σε όλους τους φορείς του αγώνα (διαιτητές, παρατηρητές, φίλαθλοι κλπ). Σύμφωνα λοιπόν με την γενική οδηγία του κέντρου ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), ζητούμε την αναβολή του αγώνα λόγω ανωτέρας βίας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε