Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αναβολή επ’ αόριστον για Ψωμιάδη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία για την ΑΕΚ, αφού η δίκη του άλλοτε ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη αναβλήθηκε επ’ αόριστον από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε και πήρε την επ’ αόριστον αναβολή (την 6η) στη δίκη, από την οποία οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν να δικαιωθούν στο θέμα της υπεξαίρεσης χρημάτων μέσω της οποίας αισιοδοξούν να εισπράξουν μίνιμουμ 44 και μάξιμουμ 88 εκατ. ευρώ.

Η έδρα έκρινε πως από τη στιγμή που δεν έχουν ακόμη αποσταλεί τα απαραίτητα έγγραφα από τα Σκόπια, δεν μπορεί να γίνει δίκη. Η πλευρά της ΑΕΚ, που εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, τόνισε πως θα πρέπει να οριστεί νέα δικάσιμος σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η έδρα, ωστόσο, ενέμεινε στην απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή. Παρών στο Εφετείο ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Γρανίτσας. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει πως θα έχει οικονομικά οφέλη από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα…

Η αγανάκτηση του Ντέμη για την… αναβολή Ψωμιάδη

Βιντιάδης σε Δημητρέλο: “Μπαίνουμε στην ΑΕΚ αν γίνει διακανονισμός”

Μήνυμα ζωής και ελπίδας – Συγκονίζει η ιστορία του Παυλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε