Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αναβολή στην απολογία του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚ

Αναβολή στην απολογία του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚ

Aναβλήθηκε για αύριο, Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού σχετικά με τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του στη διαδικασία και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

“H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρούσα και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση”, δήλωσε ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του, Αργύρη Λίβα

Για τον ΠΑΟΚ ο κ. Μαυρομάτης τόνισε ότι ο “Δικέφαλος” νομότυπα κατέθεσε αίτηση: “Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο”.

Οταν ανακοινώθηκε η αναβολή της διαδικασίας ο Αργύρης Λίβας ζήτησε να γίνει κανονικά σήμερα: “Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν”.

H απόφαση του δικαστηρίου δεν άλλαξε έτσι η κρίσιμη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο.

O ΠΑΟΚ ζήτησε να κλειθούν οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες από την ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε