Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβολή των πλέι οφ – Ένταση και “χαρτοπόλεμος”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται στην Α1 βόλεϊ των αντρών χωρίς να έχει φορολογική ενημερότητα και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑP αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αναβολή των πλέι οφ. Μόνο η ανακοίνωση απομένει και για την τυπική αναστολή του πρωταθλήματος.

Δεν έφταναν τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, ήρθε και η αναβολή των πλέι οφ για να… δέσει το γλυκό.
 
Ολυμπιακός και ΕΑΠ κατήγγειλαν τον Ηρακλή, αναφέροντας ότι ο γηραιός δεν έχει φορολογική ενημερότητα αφού χρωστάει 18,5 εκ. ευρώ και η ΕΣΠΑ αποφάσισε να αναβάλει μέχρι νεωτέρας τα πλέι οφ.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν ο Ολυμπιακός, η ΕΑΠ, ο Παμβοχαϊκός, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός ενώ Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής ήταν κατά. Λαμία και Κηφισιά ψήφισαν λευκό ενώ ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έδωσαν το παρών στην συνεδρίαση.
 

Ο Ηρακλής πριν την απόφαση είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά των ερυθρόλευκων στην οποία υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα με τον τρόπο που γνωρίζει.

Οι αποφάσεις:

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 77η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις: 

-Η αναβολή των play offs για τις θέσεις 1-4 που είχαν οριστεί, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες που υφίστανται ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφορούν ΤΑΑ μέλη της Ένωσης. 

-Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους αγώνες για τις θέσεις 1-2 και στα Play outs 

-Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των ΤΑΑ Άρη, ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα (για τις θέσεις 5-8) στη Θεσσαλονίκη και να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες για τις θέσεις 5-8 θα αποφασίσει το ερχόμενο ΔΣ 

-Συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για το αν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς 

-Ο κ. Χρήστος Καρβούνης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Α’ αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε