Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αναχώρησε για Καρπενήσι η Εθνική – Ζούρος: Πάμε να δουλέψουμε σκληρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα μπορέσει να προσπεράσει τις αγωνιστικές απουσίες που έχει και να να πετύχει κάτι καλό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς. Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Περπέρογλου!
 
Κατά την αποχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Ηλίας Ζούρος εστίασε στην απαιτούμενη σκληρή δουλειά των διεθνών
 
“Πρέπει να πάμε και να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε και παιδιά που είναι νέα στην ομάδα. Αργότερα θα βάλουμε το στίγμα μας”, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:
 
“Αν δεν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί δεν θα μπορέσουμε να δούμε τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζετε ότι όποια ομάδα είναι πραγματική ομάδα, θα έχει αποτελέσματα στο γήπεδο. Αν μείνουμε ενωμένοι θα έχουμε αποτελέσματα”, πρόσθεσε ο Ηλίας Ζούρος και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Περπέρογλου.
 
“Αυτό που θέλουμε είναι να είναι καλά ο Στράτος. Είναι σημαντικό να είναι υγιείς οι αθλητές. Εύχομαι να είναι γρήγορα καλά”, είπε.
 
Για τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη ο Ηλίας Ζούρος δεν γνώριζε κάποια εξέλιξη… “Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό και να πάρουμε μια απόφαση. Δυστυχώς ήρθαν αρκετά προβλήματα μαζεμένα. Το θέμα είναι να τα βλέπουμε όλα αισιόδοξα και να δουλέψουμε σκληρά”, κατέληξε.
 
Πάντως, σε δηλώσεις του ο ίδιος ο Καλάθης τόνισε πως δυσκολεύεται να περπατήσει λόγω του προβλήματος στον αστράγαλό, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
 
Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Περπέρογλου!
 
Ένα ακόμα πλήγμα στο ρόστερ της. επίσημης αγαπημένης, ενόψει Ευρωμπάστετ.
 
Ο Στράτος Περπέρογλου έχει θρόμβωση πίσω από το γόνατο και η απουσία του από το Ευρωμπάσκετ είναι δεδομένη.
 
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού κινδυνεύει μάλιστα να μείνει εκτός δράσης ίσως ακόμη και μέχρι το τέλος του 2011.
 
Ο Περέρογλου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα αρχίσει ειδική αγωγή με φάρμακα, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα το πόδι του θα είναι σε ακινησία. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ζητήσει τον ιατρικό φάκελο του παίκτη, καθώς μπορεί να έχει λήξει το συμβόλαιό του, αλλά είναι κοντά σε συμφωνία για διετή ανανέωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε