Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναζητά “συμπαίκτες” για να… βγει μπροστά!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού, όλοι περιμένουν να δουν τις κινήσεις που θα κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αφού αυτός είναι αυτήν τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος των… ενεργών μετόχων της ΠΑΕ
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”, ο κ. Βγενόπουλος ψάχνει να βρει ανθρώπους που θα μπορέσουν να τον πλαισιώσουν, μέσα από τους υπάρχοντες μετόχους, και να βγει και πάλι μπροστά.
 
Πάντα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας ο “Mr MIG” σχεδιάζει να απαντήσει άμεσα στις τοποθετήσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια να… χαράξει την επόμενη μέρα στο “τριφύλλι”.
 
Ο ίδιος βρίσκεται στο Λονδίνο για προσωπικές υποθέσεις, και για την ώρα δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούν για τη στάση που θα ακολουθήσει. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα και θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει κάνει ήδη τις πρώτες του επαφές, με τον Νίκο Πατέρα να δείχνει αρνητικός, όπως και ο Ζολώτας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του εδώ και καιρό. Αυτός που μένει από τους νυν μετόχους είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος το σκέφτεται…
 
Ο κ. Βγενόπουλος όμως φέρεται να κάνει και άλλες επαφές με επιχειρηματίες και εφοπλιστές που ίσως επιθυμούν την εμπλοκή τους στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα…

“Ακέφαλος” ο Παναθηναϊκός – Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Ο Σαμαράς ξεκίνησε τον… χορό των παραιτήσεων στον Παναθηναϊκό

Πήρε… σειρά ο Μήτσου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε