Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άνετη και ωραία η ΑΕΚ – Νίκησε στη Σκοτία τη Νταντί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League είναι η ΑΕΚ που επικράτησε με 1-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκοτία χάρη στο γκολ του Τζιμπούρ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Ένωση προηγήθηκε μόλις στο 11′ με τον Ράφικ Τζιμπούρ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Σκόκο και στα υπόλοιπα 80 λεπτά κράτησε πολύ εύκολα το υπερ της σκορ.

Η ΑΕΚ δεν έθελξε με την απόδοση της, έδειξε όμως ότι είχε τεράστια διαφορά από την αντίπαλο της. Στο μοναδικό σημείο που ανησύχησε κάπως η Ένωση ήταν στο διάστημα 45′-50′.

Τα λάθη των παικτών του Μπάγεβιτς έφεραν αρκετές φορές του Σκοτζέζους σε καλές θέσεις αλλά αυτοί δεν είχαν την ψυχραιμία να ολοκληρώσουν σωστά τις φάσεις.

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 81′ ο Καφές θα μπορούσε να κάνει το 2-0 και να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς.

Νταντί Γιουνάιτεντ: Περνίς, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Γουότσον, Ρόμπερτσον (81′ Κανταμαρτέρι), Μπουαμπέν, Γκομίς, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι, Ντέιλι.

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (71′ Μπερνς), Σκόκο (89’ Εντερ), Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ (82′ Ντιόπ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε