Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άνετη πρόκριση για Ίντερ (VIDEO)

Άνετη πρόκριση για Ίντερ (VIDEO)

Το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας κέρδισε η Ίντερ, που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα, αγωνιζόμενη στα τελευταία δέκα λεπτά χωρίς κανονικό τερρματοφύλακα

 Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ένα πεντάλεπτο όμως στην επανάληψη ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους…

Με τη συμπλήρωση 50 λεπτών παιχνιδιού, ο Φρέντι Γκουαρίν έκλεψε την μπάλα από τον Βαγγέλη Μόρα και έδωσε πέφτοντας στον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 54′ ο Γκουαρίν εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ράφαελ για δεύτερη φορά.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους. Οι νοκ άουτ αγώνες των “16” ολοκληρώνονται την Τετάρτη με τις αναμετρήσεις Λάτσιο, Σιένα, Ουντινέζε-Φιορεντίνα και Νάπολι-Μπολόνια.

Να τονίσουμε πως λίγο πριν της συμπλήρωση των 80 λεπτών ο πορτιέρε των Μιλανέζων τραυματίστηκε, αποχώρησε με φορείο και αφού οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τις αλλαγές τους, τα γάντια πήρε ο Ροδρίγο Παλάσιο!

Ιντερ (Αντρέα Στραματσιόνι): Καστελάτσι, Κίβου, Ζονάθαν, Σιλβέστρε, Ζουάν (55′ Ζανέτι), Ναγκατόμο, Μαριγκά (46′ Γκουαρίν), Ντάνκαν, Παλάσιο, Κασάνο (75′ Περέιρα).

Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ραφαέλ, Αμπάτε, Αλμπερτάτσι (80′ Κόκο), Μόρας, Μαϊέτα, Χάλφρεντσον, Μπατσίνοβιτς, Γκρόσι (53′ Μποζίνοφ), Ζορζίνιο, Γκόμες (46′ Καρότσα), Κατσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε