Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανέβαλε τη συνάντηση με τη ΦΙΦΑ ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το Δ.Σ. της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ πήρε την απόφαση να να αναβάλει την επίσκεψη του νομικού εκπροσώπου της ομάδας στη ΦΙΦΑ, επικαλούμενο “…άδικες επιθέσεις με ύπουλα χτυπήματα και ανεπίτρεπτες ποικιλόμορφες παρεμβάσεις”.
 
Η ομάδα της μαγνησίας αναφέρει πως αυτή της η πρωτοβουλία έγινε “αντικείμενο καπηλείας από ορισμένους και βήμα εκτόξευσης χυδαιοτήτων”, ενώ τονίζει πως “… ουδείς είναι σε θέση να αμφισβητήσει τη λεβεντιά του ΔΣ”.
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
 
“Το διορισθέν από το Μονoμελές Πρωτοδικείο Βόλου Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ανέβαλε την προγραμματισμένη συνάντηση του νομικού εκπροσώπου της στην FIFA, η οποία έγινε αντικείμενο καπηλείας από ορισμένους και βήμα εκτόξευσης χυδαιοτήτων. Ουδείς είναι σε θέση να αμφισβητήσει τη φιλοπατρία, τις ηθικές αρχές και τη λεβεντιά του Δ.Σ., ακόμη και τώρα που δέχεται διαρκώς άδικες επιθέσεις με ύπουλα χτυπήματα και ανεπίτρεπτες ποικιλόμορφες παρεμβάσεις, γεγονός πανελληνίως γνωστό. Απλά θεωρεί καθήκον απέναντι στην πόλη, να προασπίσει τα δίκαια της ομάδας, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, υπερασπιζόμενο το βάναυσα πληττόμενο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε