Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανησυχία για Φάμπρεγκας, νοκ-άουτ ο Γκαλάς

Η στιγμή που ο Φάμπρεγκας αισθάνθηκε έντονους πόνους στο πόδι
Η στιγμή που ο Φάμπρεγκας αισθάνθηκε έντονους πόνους στο πόδι, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο αρχηγός της Αρσεναλ φοβάται ότι μπορεί να έχει υποστεί κάταγμα στο στο πόδι. Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουίλιαμ Γκαλάς.

Δύο πλήγματα δέχθηκε χθές ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είδε τον Τσεσκ Φάμπρεγκας να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους, αλλά και τον Γούιλιαμ Γκαλάς, ο οποίος υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό του στην γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

“Μαγικός” ο αγώνας του “Έμιρειτς”

“Δεν αισθάνομαι καλά, αλλά ελπίζω να μπορέσω να ξαναφορέσω την φανέλα της Άρσεναλ σύντομα”, δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής. Όταν πήγα να εκτελέσω το πέναλτι δεν είχα πρόβλημα. Αμέσως μετά, όμως, άρχισα να πονάω πολύ και δεν μπορούσα να περπατήσω. Νομίζω ότι το κακό έγινε στην φάση που μου έκανε φάουλ ο Πουγιόλ”, συμπλήρωσε ο Φάμπρεγκας.

Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο προπονητής του περιμένουν την ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αν οι φόβοι βγούν αληθινοί, τότε ο παίκτης μπορεί να χάσει και το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε