Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ανησυχία στην ΑΕΚ για το δάνειο του… μυστικού χρηματοδότη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την Πέμπτη τελειώνει η προθεσμία που έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον άγνωστο επενδυτή για να δώσει την ταμειακή διευκόλυνση των 400.000 ευρώ – Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κατάθεση και η φημολογία που εντείνεται περί… εμπλοκής Ξενιάδη δημιουργεί προβληματισμό

Η διοίκηση της Ένωσης περιμένει να γίνει πράξη η δέσμευση του άγνωστου δανειοδότη πως θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ οι 400.000 ευρώ που δεσμεύτηκε να δώσει υπό τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης.

Η σχετική προθεσμία λήγει την Πέμπτη κι εφόσον δεν μπουν τα λεφτά, αναμένεται να προκύψουν αντιδράσεις, καθώς η ομάδα θα έχει ταλαιπωρηθεί από μία ιστορία που κράτησε για περίπου μία εβδομάδα, δίχως να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα.

Όλα αυτά κι ενώ δίνουν και παίρνουν σενάρια για την… προέλευση των χρημάτων, με δημοσίευμα της “LiveSPORT” να αναφέρει ότι πίσω από τον δανεισμό των 400.000 βρίσκεται ο Βασίλης Ξενιάδης.

Υπενθυμίζεται πως οι 300.000 προορίζονται για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ΠΑΕ (κυρίως απέναντι σε παίκτες και εργαζόμενους) και οι υπόλοιπες 100.000 για την Ερασιτεχνική.

Διαβάστε ακόμα…

Κιτρινόμαυρο… ευχαριστώ: Ο κόσμος κάνει τη διαφορά…

Ομογενής έστειλε πριμ 5.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε