Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άνοδος με νίκη για τον ΟΦΗ – Στα χαρτιά ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα Ρόδου γιορτάζοντας έτσι την άνοδο τους στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη στα χαρτιά τη νίκη με την Δόξα Δράμας που δεν κατάφερε να συμπληρώσει 9αδα.

Μετά τον ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, η οποία δεν κατάφερε να συμπληρώσει το επιιτρεπόμενο όριο παικτών για να αγωνιστεί στο γήπεδο της Φυλής.
 
Η ομάδα της Βοιωτίας κέρδισε με 3-0 την Δόξα Δράμας στα χαρτιά καθώς λόγω τραυματισμών και τιμωριών από την πλευρά της Δόξας παρατάχθηκαν μόνο οι Τοπαλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος, Αμανατίδης, Στεργιανός, Τσιμπλίδης και Καπέλ, ενώ ο κανονισμός αναφέρει πως για να ξεκινήσει το παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 9 ποδοσφαιριστές.

Εκεί όπου υπήρξε δράση, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ επικρατώντας του Διαγόρα με 2-0. Ο Παπουλής άνοιξε το σκορ στο 54΄, ο Ρούσεφ διπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών στο 72΄, ενώ οι Ροδίτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Χατζόπουλο στο 77΄.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε