Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανοίγει…ο δρόμος για Βγενόπουλο: “15 εκ. ευρώ ή ποσοστό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημοσιοποιήθηκε η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου ο οποίος εμμένει στη θέση για τη ΓΗΠΕΛ και ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που οι όροι του γίνουν δεκτοί είναι έτοιμος να καλύψει, μαζί με άλλους, την αύξηση 15 εκ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην ΑΜΚ με το ποσοστό που κατέχει αυτήν τη στιγμή αν η τιμή της μετοχής οριστεί στο 0,33 ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει τις οικονομικές ευθύνες για την ΓΗΠΕΛ είναι έτοιμος, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, να πάρει όλες τις μετοχές.

Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου:

“Αγαπητέ Δημήτρη οι θέσεις μου σου είναι ήδη γνωστές προφορικά αλλά στις επαναλαμβάνω και γραπτώς. Είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ που θα αποφασισθεί με τιμή εκδόσεως των νέων μετοχών 0,33 ευρώ ανά μετοχή αναλογικά με το ποσοστό μου ή δεύτερον σε περίπτωση που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω με μεγαλύτερο ποσόν και να ηγηθώ της προσπάθειας κάλυψης του συνόλου των 15 εκ. ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων και μη Παναθηναϊκών.
Στα πλαίσια αυτά και εφόσον οι όροι μου γίνουν  αποδεκτοί είμαι έτοιμος να προκαταβάλλω άμεσα στην ΠΑΕ το ποσό που θα απαιτηθεί προκειμένου να μην χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος και για να μην θεωρηθεί εμπόδιο αυτή η πρόταση μου στους ανώνυμους “επενδυτές” που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό δέχομαι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει προτεραιότητα και απλά να μου επιστρέψουν την προκαταβολή αυτή ατόκος. Με την ευκαιρία εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλεται. Εύχομαι καλή συνέχεια.”

Το ΔΣ ενέκρινε την τιμή της μετοχής στο 0,33 ευρώ και θα πρέπει πλέον να περάσει από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε:

“Η πρόταση μας είναι η τιμή της να φτάσει στο 0,33 ευρώ κάτι που αναμένεται να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση στις 9 Μαρτίου για να υπάρξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.”

-Για τις προθέσεις του κ. Πολέμη και το δάνειο; 

“Εξετάζεται. Πράγματι υπάρχει αυτή η πρόθεση αλλά δεν είναι κάτι εύκολο ούτε κάτι που γίνεται αυτόματα. Είναι μία διαδικασία που τρέχει αυτόματα με αυτό που σας είπα για την τιμή της μετοχής.”

-Για το θέμα του γηπέδου και για νέα σύμβαση με τον Δήμο, συζητήσατε; 

“Όχι, δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο. Το θέμα του γηπέδου θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση στις 9 Μαρτίου.”

-Υπάρχει ανησυχία για την διορία της UEFA; 

“Κοιτάξτε, ανησυχία πάντα υπάρχει. Το καλύτερο είναι μόλις πάμε εκεί να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας και τα εχέγγυα που ζητάνε.”

-Για την ταμειακή διευκόλυνση που μπορεί να υπάρξει από τον κύριο Βγενόπουλο; 

“Αν είναι να γίνει, φαντάζομαι θα το κάνει ο ίδιος και επίσημα. Τέλος, να πω, ότι όσο κρατιέται η ομάδα εκεί που είναι δεν ανησυχούμε. Να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και την ομάδα.”

Και πάλι ατομικό Κουίνσι, Λέτο – Παραμένουν αμφίβολοι για Εργοτέλη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε