Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Άνοιξαν λογαριασμό” Φουρτάδο, Κατσικοκέρης και ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση νίκησε, έστω και σε φιλικό ματς και έδειξε έτοιμη για το ματς κόντρα στον Άρη που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Φουρτάδο, Κατσικοκέρης και Σταματής σκόραραν στο 3-1 της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε από τους παίκτες του αυτά που θέλει και σίγουρα οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να είναι πιο αισιόδοξοι για τα επίσημα ματς που ακολουθούν.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλο το ματς κόντρα στον κακό Λεβαδειακό και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν αποτελεσματική. Στο πρώτο είχε το δοκάρι με τον Κατσικοκέρη ο οποίος άνοιξε το σκορ στην επανάληψη μετά από ασίστ του εξαιρετικού Ρίκκα.

Ο Φουρτάδο που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος αλλά λίγο αργότερα με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο Μαχαίρας με πανέμορφο γκολ μείωσε προσωρινά για να έρθει ο Σταματής και να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μανωλάς, Χοσέμι, Μαχαίρας, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Πόι, Ζαουί 

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές (46’ Νικολόπουλος, 83’ Αργυρίου), Τσούπρος (83’ Κοτσαρίδης), Κουτρουμπής, Αρκούδας (59’ Βλάχος), Ρίκκα (69’ Γκόβας), Κορδέρο (75’ Φέτσης), Κουρέλλας (83’ Τσίτας), Γκερέιρο (72’ Νικολιάς), Παυλής (40’ Σταματής), Κατσικοκέρης (64’ Φουρτάδο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε