Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του “Λύμπε”

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ο επιθετικός της Άιντραχτ επιβεβαίωσε την συνάντηση με τον Αδαμίδη, άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ και αποκάλυψε πως του άρεσαν τα πλάνα του πρόεδρου της «Ένωσης».

ΠΑΕ ΑΕΚ: Καμία διαφωνία για το προπονητήριο

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του στο AEK365.gr μίλησε για τα περί επιστροφής του στην ΑΕΚ και για τα όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη.

«Ο κ. Αδαμίδης μου ανέλυσε τις σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο και το πώς σκέφτεται να βοηθήσει την ΑΕΚ. Μου άρεσαν ό,τι άκουσα. Τα βρήκα πολύ θετικά και μακάρι να υλοποιηθούν για το καλό της ομάδας. Στο έχω ξαναπεί εξάλλου ότι δεν έχει σημασία ποιος θα βοηθήσει την ΑΕΚ, αρκεί να υπάρξει βοήθεια που θα κρατήσει για χρόνια. Ο κ. Αδαμίδης ήθελε να με γνωρίσει. Ήθελα και εγώ να ακούσω τα σχέδιά του και έτσι έγινε μία συνάντηση. Δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είχα πει ξανά ότι για θέματα μεταγραφής δεν συζητάω από το τηλέφωνο. Και το τήρησα. Στη συζήτηση που είχαμε δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες σχετικά με προτάσεις, για συμβόλαιο κτλ. Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείω τον Μάιο ενδεχομένως να μιλήσουμε για επιστροφή. Τώρα όμως δεν μπήκαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Απλώς άκουσα τον κ. Αδαμίδη και μου άρεσαν οι σκέψεις του. Το όραμά του. Αφήνω τα πάντα ανοικτά για το μέλλον. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει», είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε