Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ανοιχτός” για Ολυμπιακό ο Ζινιάκ

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες ως μία ενδιαφέρουσα προοπτική.
Μιλώντας στην εφημερίδα “Real Sports” ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς των Πειραιωτών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν…
 
Ακόμα αναφέρθηκε και στον Κέβιν Μιραλάς, “πλέκοντας” το εγκώμιο του Βέλγου επιθετικού.
 
«Υπήρξε πιθανότητα να έλθω το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, όμως έμεινα στη Μαρσέιγ. Στο μέλλον, όμως, θα ήθελα ν’ αγωνιστώ στην Ελλάδα σε μία τέτοια ομάδα. Είναι φανταστικό για έναν επιθετικό να παίζει μπροστά σε τέτοιους ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα» είπε αρχικά ο φορ των Μασσαλών, για να συμπληρώσει:
 
“Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και στα τέλη Αυγούστου υπήρξε πιθανότητα να με αποκτήσει. Τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αν, ωστόσο, υπάρξει ξανά ενδιαφέρον, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή”.
 
Αναφερόμενος στον Κέβιν Μιραλάς, πρόσθεσε: “Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει τεχνική και έχει πολύ καλή κίνηση μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα έχει δυνατό και επικίνδυνο σουτ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε