Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ανοιχτός ο… δρόμος για τον Πρίγκιπα

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδειξε εμπιστοσύνη στην υπόθεση της “Arboris Capital” και έτσι ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, μοιάζει να… παίζει μόνος του για να γίνει το αφεντικό των “πρασίνων”.
Χαρακτηριστικές άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου, με τις οποίες εμφάνισε την αντίθεση του για το ενδιαφέρον της “Arboris”.
 
Στα της περίπτωση του Πρίγκιπα, η πλευρά του διαβεβαιώνει πως τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια της το γνήσιο της υπογραφής του Σουλτάν Αλ Σαούντ.
 
 
Εφόσον γίνει αυτό και ο Τζίγγερ πειστεί, τότε οι δικηγόροι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να μπει πια το deal στην τελική του ευθεία.
 
Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό ο Πρίγκιπας να βρίσκεται στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να παρουσιάσει το ακριβές του πλάνο. Μαζί του θα έχει εγγυητικές 20 ή πιθανώς και 70 εκατ. ευρώ, δηλαδή των χρημάτων που θα βάλει άμεσα ή μέχρι το τέλος της περιόδου στην ΠΑΕ.
 
Παράλληλα, από την πλευρά του Πρίγκιπα λέγεται πως επιδιώκονται επαφές με κυβερνητικά στελέχη για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για περαιτέρω επενδύσεις στον ελληνικό χώρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε