Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ανώμαλη” ευρωπαϊκή προσγείωση – Βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τελικά η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν παρένθεση για τον Ολυμπιακό που στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις δεν… βγήκε από τα αποδυτήρια και έχασε με κάτω τα χέρια 61-79.

Ξέσπασε και θέλει να φύγει απ’τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή και τέλος στο δεύτερο ημίχρονο, με κακή άμυνα και τραγικές επιλογές στην επίθεση παραδόθηκε στις διαθέσεις του Πόποβιτς και της παρέας του, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα του στην Ευρωλίγκα.

Το κακό για τους ερυθρόλευκους είναι διπλό αφού οι δύο ήττες του έχουν έρθει με μεγάλες διαφορές και για να μπορέσει να διεκδικήσει μία καλή κατάταξη στο τέλος θα πρέπει να παλέψει σκληρά.

Όλα αυτά πάντως δεν μπορούσε να τα φανταστεί κάποιος βλέποντας το πρώτο ημίχρονο. Όχι επειδή ήταν καλός ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έπαιζε καλή άμυνα και κράταγε σε χαμηλό σκορ τους Λιθουανούς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, τα πάντα άλλαξαν. Η Ζαλγκίρις πήρε ώθηση από την άμυνα της, κράτησε στους 10 πόντους τους ερυθρόλευκους και πήρε διαφορά 10.

Όσοι περίμεναν την αντίδραση των πρωταθλητών Ευρώπης απογοητεύτηκαν αφού η επιθετική δυστοκία συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο και φυσιολογικά ήρθε η βαριά ήττα με 79-61.

Μόνο ο φιλότιμος Χάινς ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό που είχε σε κακή ημέρα τους Σπανούλη, Περπέρογλου και Παπανικολάου.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 39-33, 49-59, 61-79

Oλυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 15 (8ριμπ), Λο 1, Άντιτς 5, Σπανούλης 10 (1), Περπέρογλου 2, Ντόρσεϊ, Σλούκας 2, Γκετσβίτσιους, Πρίντεζης 12 (1), Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 11 (2).

Ζαλγκίρις Κάουνας (Πλάθα): Ντάρντεν 8, Τζάαμπερ 9 (1), Πόποβιτς 16 (3), Λαβρίνοβιτς Ντ 9 (1), Λιπκεβίτσιους,Γιανκούνας 3, Ντέλας 2, Κουζμίνσκας 4, Λαφαγιέτ 10 (2), Καουκένας 8,Φούτε 7.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε