Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άντεξε με δέκα ο Πανιώνιος – Πήρε βαθμό από την Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του Ριέρα, έμειναν με 10 πάικτες στο 36′, ισοφαρίστηκαν νωρίς στο δεύτερο μέρος αλλά τελικά άντεξαν και έφυγαν με το 1-1 από την Ξάνθη, Δείτε το βίντεο.

Ωραίο ματς έγινε στα “Πηγάδια”. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 10ο λεπτό μετά από εκπληκτική κίνηση του Ριέρα και εξαιρετικό πλασέ, βάζοντας από την αρχή δύσκολα στην Ξάνθη.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν την υπεροχή και συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες μέχρι το 36ο λεπτό όταν και άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες.

Ο Τσότσαλιτς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Πανιώνιο με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Η Ξάνθη από εκείνο το σημείο ξεκίνησε την αντεπίθεση της. Έφτασε ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ αλλά τα “χάλαγε” στην τελική προσπάθεια.

Στο 50′ ο Βασιλάκης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Βαρό και ο Λαμπρόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Ο Μαρσελίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και πραγματοποίησε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή χωρίς όμως να μπορέσουν να την μετουσιώσουν μέχρι το τέλος. Ο Πανιώνιος στις καθυστερήσεις έπαιξε με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ριέρα με δεύτερη κίτρινη.

Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Κωστούλας, Γκλέισον, Αντεφέμι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Στρμπα (56′ Μποκαμπέγκα), Βασιλακάκης, Μπούγκα (64′ Πόι)

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Βαζ Τε (84′ Σαλαλί), Μπάλαμπαν (90′ Όμο), Ριέρα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε