Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντεπίθεση από το “Καυτανζόγλειο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη η ΑΕΚ θέλει να διατηρηθεί εντός στόχων στο πρωτάθλημα περνώντας νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή που έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Η “Ένωση” καλείται να βελτιώσει την εκτός έδρας επίδοση της αφού σε 7 ματς μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Ενδεχόμενη νίκη επί του Ηρακλή θα φέρει την «Ένωση» σε απόσταση πέντε βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ μετρά 11 νίκες, 10 ήττες και 7 ισοπαλίες ως φιλοξενούμενη του Ηρακλή.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στην αποστολή και πιθανώς να έχουν και στο βασικό σχήμα τον Ράφικ Τζεμπούρ μετά από περίπου 35 ημέρες. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Μάκος, οι “τελειωμένοι” Πατσατζόγλου, Νταντόμο και Έντερ, αλλά και ο Γεωργέας

Σε ότι αφορά στα πλάνα, δεν είναι σαφές αν θα προτιμηθεί το 4-2-3-1 ή το 4-3-3. Η τετράδα της άμυνας δύσκολα θα αλλάξει (Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Γιάχιτς), ενώ τις θέσεις των κεντρικών χαφ θα πάρουν δύο-αν προτιμηθεί το πρώτο σύστημα-ή τρεις-αν επιλεγεί το δεύτερο-από τους Ντιόπ, Καφέ και Γκέντσογλου. Οι Μπερνς και Σκόκο αναμένεται να παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ο Λυμπερόπουλος θα είναι πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 ή στον πάγκο με το 4-3-3, ενώ μοναδικός καθαρόαιμος φορ θα είναι ένας εκ των Τζεμπούρ ή Μπλάνκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε