Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντί για γιορτή… συλλαλητήριο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με το μυαλό να βρίσκεται στην απόφαση της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Ντιφερντάνζ (21:00 / NewsIt / Novasports 4) στη ρεβάνς του 3-0 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το Πανθεσσαλικό αναμένεται να είναι γεμάτο, με τους Βολιώτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.
 
Τραυματισμοί και συλλήψεις σε επεισόδιο εναντίον οπαδών του Βόλου

Την Παρασκευή οι αποφάσεις για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα

Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς (0-3), οι “ερυθρόλευκοι” είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να μπουν στην κληρωτίδα της Παρασκευής.

 
Ωστόσο, εκείνη τη μέρα η προσοχή θα στραφεί και στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την ερχόμενη σεζόν.
 
Για το λόγο αυτό, η αποψινή αναμέτρηση θα έχει και τη μορφή συλλαλητηρίου, καθώς χιλιάδες Βολιώτες φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμα πως η ομάδα τους δικαιούται όσα έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μη χάσει τους κόπους της στις δικαστικές αίθουσες.
 
Η διοίκηση της ΠΑΕ όρισε ενιαίο εισιτήριο 10 ευρώ, ενώ η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά θα είναι ελεύθερη.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χάβι Γκράθια, αναμένεται να ξεκινήσει τους Γιακούποβιτς (τερματοφύλακας), Ντολεζάι, Σανκαρέ (στόπερ), Ζαραδούκας (αριστερό μπακ), Σέλεζι (δεξί μπακ), Μόνχε (αριστερό χαφ), Ακόστα (δεξί χαφ), Άλβαρες, Νταρμπιόν (κεντρικά χαφ), Σκέμπρι, Μαρτίν (επιθετικό δίδυμο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε