Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Αντί να κοιτάξουν τον Μάκο, ασχολούνται με τον… αλήτη Γκαρσία”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως κάποιοι περιμένουν στην γωνία τον Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε ο μάνατζερ του παίκτη, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γρηγόρη Μάκο.

Με δηλώσεις του στον “Sport 103 Fm”, ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού χαφ, Διονύσης Γιαννόπουλος είπε:

Για τον Γκαρσία:
«O Πάμπλο είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί σε ένα νικηφόρο παιχνίδι που μπορεί να δώσει την πρωτιά στα πλέι οφ στην ομάδα, παρεκτράπη και ενδεχομένως αυτή η πράξη του να του επιφέρει μεγαλύτερη ποινή. Τον στεναχωρεί το γεγονός ότι έκανε τόση προσπάθεια για να μη δώσει δικαίωμα εδώ και δύο χρόνια και αντιλαμβάνεται πως κάποιοι τον περιμένουν στη γωνία, χωρίς να κοιτάνε τις συμπεριφορές άλλων παικτών. Εγώ έχω να πω πως αντί να κοιτάξουν τον Μάκο που σπάει πόρτες στα αποδυτήρια ασχολούνται με τον… αλήτη τον Γκαρσία. Αυτή την εικόνα θέλουν να περάσουν όλοι».

Για τη φάση της αποβολής:
«Ακόμη και κίτρινη κάρτα να του έδινε σε εκείνη τη φάση ο διαιτητής θα απουσίαζε από τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι έκανε ένα φάουλ, ο Μίτσελ έπεσε και ο διαιτητής μου έδωσε κόκκινη κάρτα».

Για το αν θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα:
«Οι σφυγμοί εκείνη την ώρα είναι στα… κόκκινα. Ο Πάμπλο και ο κάθε παίκτης μπορεί να μην ήξερε και σε ποιο λεπτό είναι ο αγώνας. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη σε τέτοια χρονικά σημεία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε