Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντί του Παναθηναϊκού… απάντησε στον Ολυμπιακό ο Τσάκας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η “πράσινη” ΠΑΕ μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης, αλλά αυτό το έκανε ο Βλάσης Τσάκας.
 
Με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός,
κατηγορώντας την πως προσπαθεί συστηματικά να εκφοβίσει και να επηρεάσει διαιτητές.
 
Σε αυτή την ανακοίνωση, δεν είχαμε ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση των “πρασίνων”, όμως στους “ερυθρόλευκους”… απάντησε ο Βλάσης Τσάκας.
 
Ο Τσάκας, που υπογράφει την ανακοίνωση μάλιστα εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τονίζει πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προσφέρουν ασπίδα προστασίας στον συγκεκριμένο διαιτητή, ενώ κάνει λόγο για “… τιμητές που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”.
 
 
Η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:
 
“Έκπληξη-Πρόκληση-Αγανάκτηση: μόνο αυτά μπορεί να νιώσει κάποιος με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τιμητές (!!!;;;) αυτοί που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που «δίδαξαν» ήθος πέρυσι στο Καραϊσκάκη και κομπάζοντας το δήλωναν, ήρθαν τώρα να ξεχρεώσουν γραμμάτια στους συγκατηγορούμενούς τους, προσφέροντας ασπίδα προστασίας, ικανοποιώντας έτσι και την επιθυμία του Μπέου. Να τους χαιρόμαστε!!!
 
Το προχθεσινό γεγονός είναι χωρίς καμία επιφύλαξη καταδικαστέο από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Όταν, όμως, σπέρνεις ανέμους, δυστυχώς, θερίζεις θύελλες. Ευχόμαστε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων να βοηθήσει στην απλή κατανόηση των πεπραγμένων τους.
 
Βλάσης Τσάκας
 
Εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε