Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντιδράσεις στην Αγγλία για τη νέα φανέλα της εθνικής ράγκμπι

H νέα εμφάνιση των
H νέα εμφάνιση των

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει στην Αγγλία, μετά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης των “ρόδων”, που παραπέμπει σε εκείνη που παραδοσιακά φοράει η μεγάλη αντίπαλος Νέα Ζηλανδία.

Μπορεί στη χώρα μας το ράγκμπι να είναι σχεδόν άγνωστο, αλλά στην Αγγλία είναι μια από τις μεγάλες λατρείες, με συνέπεια η αλλαγή στην οποία προχωρά η Εθνική ομάδα, να προκαλεί έκπληξη και αντιδράσεις.

Η Αγγλία, από το 1871 που έκανε την εμφάνιση της στο σπορ φορούσε με υπερηφάνια το λευκό χρώμα στις εμφανίσεις της και αυτό τη συντρόφευε σε κάθε επιτυχία. Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα μαύρη στολή δημιούργησαν άμεσα αντιδράσεις στην Γηραιά Αλβιώνα και ειδικά όταν γνωστοποιήθηκε ότι μάλλον θα είναι η πρώτη και βασική εμφάνιση της εθνικής ομάδας.

Τα δημοσιεύματα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο υπερήφανη έδειχνε η ομάδα, όταν εμφανιζόταν με το παραδοσιακό λευκό χρώμα.
Σε δημοσίευμα της Daily Mail γίνεται μια φωτογραφική αναδρομή στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας.
Την επόμενη εβδομάδα η Αγγλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία, αλλά το θέμα είναι με ποια εμφάνιση θα εμφανιστούν τα “ρόδα”, όταν τεθούν αντιμέτωπα με τους “Αll Blacks”, όπως είναι το προσωνύμιο της Νέας Ζηλανδίας. Η αθλητική εταιρεία που σχεδίασε τις στολές αναμένεται να δώσει και εναλλακτική εμφάνιση, την οποία περιμένουν στην χώρα με μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας πάντοτε φορούσε το μάυρο χρώμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε