Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αντίο Αμανατίδη από την Εθνική με “βόμβα”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την απόφαση του να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο ανακοίνωσε ο Γιάννης Αμανατίδης που κατηγόρησε τους μηχανισμούς γύρω από την ομάδα. “Αν έλεγα όσα γνωρίζω θα έσκαγε βόμβα”, τόνισε.

Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για ορισμένες επιλογές των παικτών που έπαιζαν στην Εθνική ενώ δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους και παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος από καταστάσεις και πρόσωπα στο περιβάλλον της Εθνικής.
 
Χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμανατίδης. “Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Γι’ αυτό δεν έχω πλέον διάθεση.

Θέλω να αφοσιωθώ πλέον ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις μου με το σύλλογό μου και να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Εθνική”, δήλωσε ο Αμανατίδης, που δεν είχε κληθεί για το φιλικό της Τετάρτης με τη Σερβία, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές για την ομοσπονδία:
 
“Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους.
 
Χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Αυτό με ενοχλούσε πάντα, ακόμη κι όταν ήμουν εκεί. Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα”!
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε