Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Αντίο και εις το επανιδείν” από Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός αποχαιρέτησε τους παίκτες του Άρη εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από την ομάδα. Ο Κούπερ πάντως δεν απέκλεισε την περίπτωση επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.

“Βόμβα” στον Άρη – Παραιτήθηκε ο Κούπερ

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, κούνησε μαντήλι αφού θεώρησε ότι η παρουσία του στον Άρη δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Αργεντινός πήγε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, μίλησε στους παίκτες και στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα του και αναχώρησε για την Ισπανία.

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Aris Fm εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του: 

“Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα.

Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες.

Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε στο μέλλον να μπορέσω ξανά να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Θα το ξαναπώ. Η απόφαση μου θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε