Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Αντίο” της ΑΕΛ με ήττα από την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με πρωταγωνιστή τον Λαγό η “Ένωση” επικράτησε με 3-2 των “βισινί”, οι οποίοι μετά αποχαιρέτησαν την Superleague μετά από έξι χρόνια.

 
Μπορεί η ΑΕΛ να έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε φουριόζα στο ματς. Μόλις στο 2΄ο Λαγός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λυμπερόπουλος με τακουνάκι γύρισε για τον Μανωλά ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία οι “βυσινί” δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Καφές έβγαλε με εξαιρετική πάσα τετ α τετ τον Λαγό και αυτός τελείωσε υποδειγματική την φάση με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 0-2 στο 4ο λεπτό και τον κόσμο να καλεί τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου να πετάξουν τις φανέλες και να φύγουν.
 
Ο μονόλογος των “κιτρινόμαυρων” συνεχίστηκε και στο 18΄ο Λαγός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά την πάσα του Γεωργέα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με την εξαιρετική προσπάθεια του Μετίν στο 45΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι “βυσινί” ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς με τον Κουζέν στο 61΄, μετά την εξαιρετική πάσα του Βενετίδη. Ο αμυντικός της Λάρισας αποβλήθηκε στο 80΄με απευθείας κόκκινη κάρτα και στέρησε από την ομάδα του να πιέσει με όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή στα τελευταία λεπτά.
 
Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο της ΑΕΛ μπροστά στο κοινό της, την φετινή σεζόν, στα σαλόνια της Superleague καθώς έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για παραμονή.
 
ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Μελίσσης, Κουζέν, Μετίν, Πανκράτ (67′ Μπλάζεκ), Τσιμπάμπα, Κολοβέτσιος, Κόζακ (46′ Κατσιαρός)

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς (78′ λ.τ. Ντρπιτς), Γεωργέας, Ντιόπ, Καφές, Λαγός, Έντερ (66′ Μπερνς), Λυμπερόπουλος (46′ Γκερέιρο), Μπαχά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε