Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ για Χάρις – Βιντιάδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η άφιξη των συνεργατών του Κιθ Χάρις από τη Seymour Pierce τη Δευτέρα στην Ελλάδα, δείχνει πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει… σελίδα!

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές πήραν τα στοιχεία από τους ελέγχους που έκαναν στην ΠΑΕ και η άφιξη των συνεργατών τους στην Ελλάδα αναμένεται να βάλει στην τελική του ευθεία το όλο εγχείρημα. Η παραμονή των συγκεκριμένων ατόμων στη χώρα μας θα διαρκέσει περίπου τρεις μέρες και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ειδοποίηση για την οριστική “είσοδό” των Χάρις-Βιντιάδη στην ΠΑΕ, εκτός απρόοπτο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δύο υποψήφιοι επενδυτές θα μπουν στην ΠΑΕ με ολόκληρο το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του 51%, που υπολογίζεται σε 10,25 εκατ. ευρώ, παρόλο που αρχικά λεγόταν πως θα έβαζαν αρχικά 4-5 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό μάλλον σημαίνει πως έχουν βρεθεί κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά το συγκεκριμένο.

Υπενθυμίζεται πως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ “τρέχει” μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί το deal, θα οριστεί νέα ημερομηνία στις 27 ή 28 του μήνα, που θα προκηρύξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Μια “ανάσα” απ΄το deal – Στην Αθήνα η Seymoyr Pierse

Κραυγή αγωνίας από τους παίκτες της ΑΕΚ – “Είμαστε μόνοι”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε