Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αντωνιάδης: Δεν αλλάζεις πετυχήμενη “συνταγή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια, στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα να γεφυρωθεί το χάσμα Πατέρα-Τζίγγερ.

“Άποψή μου είναι ότι προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται. Εγώ νομίζω πως ο Νίκος Νιόπλιας δημιούργησε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, έκανε καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές απαλλάχτηκαν από την πίεση που είχαν και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6.

“Ο,τι είπα για τον προπονητή ισχύει και για τη διοίκηση. Ο κύριος Πατέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του”, συμπλήρωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων”, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ Πατέρα και Βαρδινογιάννη. 

“Μπορούν να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν. Μακάρι η παρέμβαση του κυρίου Βγενόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου παρέμβει να είναι θετική. Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα και όλοι δουλεύουν για το καλό του Παναθηναϊκού”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε