Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντωνιάδης: Ο Αρετόπουλος διέσυρε τον Παναθηναϊκό–Πλέον δεν τον σέβονται!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο παλαίμαχος άσος των “πράσινων” τόνισε πως ο διαιτητής Αρετόπουλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, επισήμανε πως με τα σφυρίγματά του… διέσυρε τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως “… η κατ’ εξακολούθηση ατιμωρησία γιγαντώνει αυτούς τους ανθρώπους. Κάποτε οι διαιτητές υπολόγιζαν τον Παναθηναϊκό. Πλέον δεν τον σέβονται”.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στον “NovaΣΠΟΡ FM”:

-τη διαιτησία στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στον ίδιο αγώνα ακύρωσε κανονικό γκολ δια του επόπτη και έδωσε ένα πέναλτι που μόνο ο ίδιος είδε. Δεν ξέρω αν θα το έδινε και ο πρόεδρος του Πλατανιά. Για να δώσεις την εσχάτη των ποινών πρέπει να είσαι σίγουρος 100%, αν δεν είσαι δεν πρέπει να δίνεις πέναλτι. Αν μετρούσε το κανονικό γκολ στο 0-0 θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει κόσμο και ιστορία, δεν μπορείς να τον διασύρεις έτσι». 

-τον τρόπο αντίδρασης του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια έχει άλλο χαρακτήρα. Εγώ μιλάω αγωνιστικά, για τις διαδικασίες που πρέπει να γίνονται, για τη συμπλήρωση των πινάκων και την ατιμωρησία. Αυτά είναι που συνθέτουν την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό καταρτίζονται όπως καταρτίζονται οι πίνακες και να τα αποτελέσματα. Τιμωρήθηκε πέρσι ο κ. Αρετόπουλος γι’ αυτά που δεν έγραψε; Φαντάζομαι τώρα επειδή υπήρχε θόρυβος θα παραπεμφθεί. Και τι έγινε; Θα βγει έξω από τους πίνακες για ένα μήνα και μετά θα επιστρέψει για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Αυτά πρέπει να είσαι από μέσα για να τα πολεμάς. Δυστυχώς στο ΔΣ της ΕΠΟ δεν υπάρχει άνθρωπος για να τα πολεμήσει από μέσα. Και γιατί ο ίδιος ο Αρετόπουλος δεν ζητά να μην σφυρίζει αγώνες του Παναθηναϊκού;». 

-την προϊστορία του Αρετόπουλου με τον Παναθηναϊκό: «Ο άνθρωπος έχει προϊστορία. Δεν θέλω να αναμείξω τον Ολυμπιακό επειδή ήταν τέταρτος στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη το Φεβρουάριο του 2011. Κυνήγησαν και χτύπησαν παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν έγραψε τίποτα και ούτε τιμωρήθηκε για παράλειψη καθήκοντος. Η κατ’ εξακολούθηση ατιμωρησία καλύπτει αυτούς τους ανθρώπους και τους γιγαντώνει. Μπήκε ξανά στους πίνακες και να το αποτέλεσμα. Δεν τρέχει τίποτα, σαν κύριος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και πήγε σπίτι του. Φάνηκε ότι δεν υπολογίζει τον Παναθηναϊκό. Οι διαιτητές δεν υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό. Κάποτε τον υπολόγιζαν». 

-την απόδοση του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς: «Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο καλά. Δεν έχει τόσο καλή ομάδα. Να συμφωνήσω με όσους λένε αυτά. Όμως δεν πρέπει να πάρω αυτό που δικαιούμαι; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αν δεν παίζω καλά, να μην κερδίζω, αλλά δεν μπορείς να διαμορφώνεις αποτέλεσμα σε βάρος μου. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και στην κατάσταση που είναι».

-τη μετέπειτα πορεία του Παναθηναϊκού: «Δεν με ανησυχεί η ήττα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Έγινε αλλαγή προπονητή, που για μένα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Έβλεπα την εικόνα και κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μπορείς να διώξεις 24 παίκτες. Ένας φεύγει και πολλές φορές αδίκως φεύγει. Όμως για να κάνεις τομή στα δρώμενα, πρέπει κάτι να αλλάξει. Έχασε το παιχνίδι των αποδυτηρίων και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τέλος πάντων, ας είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που πήγε. Μη νομίζει ότι του κάνω και πόλεμο. Δεν ήθελα, δα, να πάρω και τη θέση του. Τώρα ήρθε ο Χουάν και κέρδισε την εμπιστοσύνη των παικτών, άλλαξε την ψυχολογία και η ομάδα ρόλαρε. Έγιναν αυτά που έγιναν χθες, που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν η διαιτησία δεν ήταν τέτοια. Όμως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ρολάρει και θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια». 

-τους σέντερ φορ του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει δύο σέντερ φορ, τον Τοτσέ και τον Πετρόπουλο. Πρέπει η ομάδα να παίζει με έναν από τους δύο ή και τους δύο. Ο Φορναρόλι είναι μεσοεπιθετικός, μπορεί να βοηθήσει πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά όχι στην περιοχή. Ούτε ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Κλέιτον πέρυσι που έχουν παίξει σε αυτή τη θέση μπορούν να παίξουν σέντερ φορ. Χρειάζονται ειδικά προσόντα. Αυτή τη στιγμή ο Τοτσέ και ο Πετρόπουλος υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, όση αξία και εμβέλεια κι αν έχουν». 

-την ανάγκη ενίσχυσης το Γενάρη: «Η ομάδα θέλει βοήθεια με μεταγραφική ενίσχυση, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Το πώς θα το δούμε στο ΔΣ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε