Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντωνίου: Μέχρι τον τελικό στο Αμβούργο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε ότι πλέον τα όνειρα φτάνουν μέχρι και τον τελικό του Europa League, αλλά βέβαια προέχει το ματς με τον Πανιώνιο.

Αυτοκράτορας στη Ρώμη ο ΠΑΟ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣπορ FM, ο Κώστας Αντωνίου μίλησε για τον ιστορικό θρίαμβο του Παναθηναϊκού στη Ρώμη:

“Το παιχνίδι κρίθηκε στην εξαιρετική μας τακτική και στο άριστο διάβασμα του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην ουσία με τέσσερις στην άμυνα, δίνοντας ελευθερία κινήσεων στο Νίνη πίσω από τον επιθετικό. Χρησιμοποιήθηκαν τρία στόπερ, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τέσσερις στην άμυνα. Απλώς άλλαξε το προφίλ του παίκτη. Ο Νίκος Νιόπλιας είχε τη δυνατότητα να αφοπλίσει τη Ρόμα σε περίπτωση που αποφάσιζε να παίξει με δύο επιθετικούς.”

Σε ερώτηση για το αν τα όνειρα φτάνουν μέχρι τον τελικό στο Αμβούργο, ο Κώστας Αντωνίου είπε:
 
“Για κάποιον που είναι στον Παναθηναϊκό, πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά στο μυαλό του. Όμως, πρέπει να δείξουμε πειθαρχία, να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το ματς με τον Πανιώνιο είναι το παν για μας αυτή τη στιγμή.”

Αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, τον Σωτήρη Νίνη:

“Πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του. Έχει τεράστιες δυνατότητες, τις είδαμε και χθες. Αυτό που χρειάζεται είναι να ευχαριστιέται μετά τα παιχνίδια και πριν από το ματς να είναι συγκεντρωμένος και πολλές φορές θυμωμένος.” 

Όσον αφορά στη μη απόκτηση αμυντικού τον Γενάρη:

“Θέλαμε να γίνει μεταγραφή, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε για διάφορους λόγους. Και για λόγους οικονομικούς και για λόγους πραγματικούς. Δεν θα είχε νόημα να παίρναμε παίκτη απλώς για να πάρουμε κάποιον. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει στους στόχους της. Όταν βλέπεις παιχνίδια σαν το χθεσινό, το αντιλαμβάνεσαι αυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε