Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αντωνίου: Ο Νιόπλιας πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πράσινων στήριξε απόλυτα τον Νίκο Νιόπλια και τόνισε ότι θα εισηγηθεί την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Πιστός στον Παναθηναϊκός δηλώνει ο Νίνης

Με δηλώσεις του στην εκπομπή “Σκάι Γκολ” ο Κώστας Αντωνίου στήριξε απόλυτα τον Νίκο Νιόπλια και αποκά΄λυψε ότι θα εισηγηθεί την παραμονή του  Έλληνα τεχνικού και την επόμενη σεζόν.

Θα παραδώσω την έκθεσή μου και θα είναι θετική η εισήγησή μου για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Νίκος πρέπει να έχει μια μεγαλύτερη ευκαιρία και σίγουρα το μέλλον του πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Σας το λέω επειδή είμαι οπαδός μιας άλλης θεωρίας. Ότι οι ομάδες χτίζουν την κουλτούρα τους και την τεχνογνωσία τους. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και μπορεί να τα έχει αυτά. Είμαστε αναλογικά η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος. Δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας έξω από αυτή τη λογική.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Καλύτερη διοίκηση, καλύτερο ρόστερ, καλύτερη οργάνωση και καλύτεροι προπονητές. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο πάντα».

Η έλευση στο χώρο της άμυνα μιας μεγάλης προσωπικότητας θα είναι προτεραιότητά μας.

Περιμένω να δω ποιες θα είναι οι αποφάσεις, ποιες θα είναι οι προοπτικές. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι είτε τη συνεχίσω αυτή τη δουλειά είτε δεν τη συνεχίσω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και υπερήφανος με αυτό που έχει γίνει. Στρατηγικά τους στόχους τους δίνουν πάντα οι άνθρωποι που είναι πάνω από το επίπεδο του ποδοσφαιρικού, είναι οι άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες, είναι οι μέτοχοι αυτοί βάζουν τους στόχους και μετά επιλέγουν τους ανθρώπους που θα τους υλοποιήσουν. Έτσι γίνεται σε όλες τις ομάδες και φαντάζομαι αυτή είναι η πρόθεση και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε