Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αντρέι 2,Ζλάταν 1 – Νίκη με ανατροπή για την Ουκρανία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Σουηδία προηγήθηκε με τον Ιμπραϊμοβιτς, όμως η Ουκρανία με δύο γκολ του Σεφτσένκο μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε την πρώτη ανατροπή του Euro 2012 και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Το LIVE του αγώνα

Οι συνδιοργανωτές Ουκρανοί τρόμαξαν κόσμο στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Σουηδία. Ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα βοηθούμενοι και από την υποστήριξη του κοινού τους.

Ο Σεφτσένκο στο 23΄και ο Γιαρμολένκο στο 38 δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και λίγο έλειψε αυτό να κοστίσει στους Ουκρανούς καθώς ο Ιμπραϊμοβιτς σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους όμως κόντρα στην ροή του αγώνα οι Σουηδοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 52΄. Κάπου εκεί όμως ο Αντρέι Σεφτσένκο το πήρε… προσωπικά. Αρχικά ισοφάρισε στο 55΄και στο 62 ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσα σε πανζουρλισμό στο Κίεβο.

Η Σουηδία κατάφερε να αντιδράσει μόνο στις καθυστερήσεις και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ελμάντερ και Μέλμπεργκ να πάρει τον βαθμό.

Ουκρανία (Ο. Μπλαχίν): Πιάτοφ, Σελίν, Χατσερίντι, Μίχαλικ, Τίμοστσουκ, Γκούσεφ, Γιαρμολένκο, Ναζαρένκο, Κονοπλιάνκα (90’ Ντέβιτς), Σεφτσένκο (81’ Μιλέφσκι), Βορονίν (84’ Ρόταν)

Σουηδία (Ε. Χάμρεν): Ίσακσον, Λούστιγκ, Μέλμπεργκ, Γκράνκβιστ, Μ. Όλσον, Ελμ, Σ. Λάρσον (68’ Βίλχεμσον), Κάλστρομ, Ιμπραϊμοβιτς, Τοϊβόνεν (62’ Σβένσον), Ρόσενμπεργκ (71’ Ελμάντερ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε