Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ανυπόστατες οι κατηγορίες του Ολυμπιακού”

Ο "χαρτοπόλεμος" των αιωνίων συνεχίζεται, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτή του Ολυμπιακού εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι γεμάτη ανυπόστατες κατηγορίες, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, προς αποφυγή δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα.

“Το θέμα του Αλέξανδρου Τζόρβα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, δεν διατηρείται στο προσκήνιο από κανέναν άλλον πλην των λειτουργών της Δικαιοσύνης εκ μέρους των οποίων ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη, στην οποία γίνεται λόγος για πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο (επιβεβαιωμένους και από ιατροδικαστική έκθεση) από θέση μέσα στις κερκίδες του Σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εύλογο να ενοχλείται από την εν λόγω εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε αυτεπαγγέλτως και την παρεπόμενη ποινική δίωξη, αλλά είναι τουλάχιστον περίεργο αφενός να μπερδεύει τον Παναθηναϊκό με τις εισαγγελικές αρχές και αφετέρου να υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες από μέρους της Δικαιοσύνης “ναρκοθετούν το κλίμα ομαλότητας που είναι απαραίτητο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος”.

Θα περιμέναμε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταδικάσει απερίφραστα από την πρώτη στιγμή τα όσα συνέβησαν και από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, κ. Αντώνη Νικοπολίδη, να σταθεί στο πλευρό του συναδέλφου του, Αλέξανδρου Τζόρβα, έτσι ώστε να περάσει ένα μήνυμα σ’ όλους τους φιλάθλους στο πανελλήνιο, ότι τέτοιες αποτρόπαιες και εγκληματικές ενέργειες είναι καταδικαστέες απ’ όλους, άσχετα με τις συλλογικές προτιμήσεις του καθενός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε