Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΟΚ – Ατρόμητος: Δεκάλεπτο… θέαμα, μέτρια ισοπαλία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Καλό θέαμα είδαμε μόνο στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου. ΑΟΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο νησί των Φαιάκων, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη… μετριότητα της βαθμολογικής συγκομιδής που έχουν. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τουράμ στο 81΄.

Δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο διαμόρφωσαν το 1-1 στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Superleague. . Έτσι, η ομάδα του Περιστερίου διατηρήθηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πλέον 18 βαθμούς, ενώ οι Φαίακες, μετά από δυο συνεχόμενες ήττες έφτασαν τους 13 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία για γκολ. Ο Λημνιός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουτζαβασίλη στο 3′, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Οι Περιστεριώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και το “πλήρωσαν” δύο λεπτά αργότερα.

Στο 5′, ο Κοντός άδειασε με ωραία προσποίηση τον Κυβρακίδη κι άνοιξε το σκορ με ωραίο, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι νησιώτες, πάντως, δεν πρόλαβαν να χαρούν και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 9′.

Ο Κυβρακίδης έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Λε Ταλέκ, ο οποίος έκανε το 1-1 με ωραίο πλασέ. Ο ρυθμός του αγώνα, μετά τα δύο τέρματα, έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Η καλύτερη στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Σπίνουλα να κάνει το σουτ στο 37′ και τον Γκορμπούνοφ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Το παιχνίδι είχε ισορροπημένη εικόνα στην επανάληψη, με τον Κορακάκη να περνάει στο παιχνίδι τον Πλατέλλα, για να δώσει στο ντεμπούτο του με τον ατρόμητο ένα άλλο… τόνο στην επίθεση των φιλοξενούμενων. 60′ Παρά την υπέρ τους κατοχή, οι Περιστεριώτες δεν έχει κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη. Μάλιστα, οι παίκτες της Κέρκυρας ήταν αυτοί που πλησίασαν με καλύτερες αξιώσεις τα καρέ του Γκορμπούνοφ.

Στο 79′ όμως είχαμε τη φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Τα νεύρα έκαναν την εμφάνιση τους, Τουράμ -που έκανε σκληρό φάουλ- τα έβαλε με Λαζαρίδη και Κυβρακίδη, τους έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια είδε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΑΟΚ με 10 παίκτες. Παρά την πίεση που άσκησαν οι περιστεριώτες, οι Φαίακες.. άντεξαν κι έτσι το παιχνίδι έμεινε στο 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (86΄ Ντουάλα), Σπίνουλας, Κόντος, Νίκιτς (46΄ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας (51΄ Γκόμες), Τουράμ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατράνης (83΄ Μπίτολο), Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο (59΄ Πλατέλλας), Κεϊτά (71΄ Κυριακίδης), Τόνσο, Λαζαρίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε