Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αούστρια – Ριέκα: «Ζωντανοί» οι Κροάτες!

Αούστρια – Ριέκα: «Ζωντανοί» οι Κροάτες!

Ο Μάριο Γκαβράνοβιτς σκόραρε δύο φορές σε 11 λεπτά (21΄, 31΄) στο πρώτο ημίχρονο, στο «Ernst Happel Stadion» και έδωσε στη Ριέκα ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην Αούστρια, που δεν έχει νικήσει στους τελευταίους επτά εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 3-1, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 90΄ με τον Φρίσενμπιχλερ και τη Ριέκα να απαντά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κβρζιτς. Οι Κροάτες προέρχονταν από τέσσερις σερί ήττες στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κακό momentum των αντιπάλων τους και ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη φάση των «32». Η ομάδα του Ματίας Κεκ έφτασε στους τρεις βαθμούς, ανέβηκε στην τρίτη θέση και στις 2 Νοεμβρίου περιμένει την Αούστρια στην έδρα της.

 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Φρίσενμπιχλερ, Μονσάιν, Σέρμπεστ (77΄ Πρόκοπ), Κλάιν, Βέστερμαν, Ντε Πάουλα (59΄ Ταγιούρι), Σάλαμον, Χολτσχάουζερ, Πιρές.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Ζούτα, Ζούπαριτς, Ακόστι (79΄ Κβρζιτς), Γκαβράνοβιτς, Έλεζ (70΄ Πούντσετς), Γκόργκον, Μάλες, Μίσιτς (77΄ Πάβιτσιτς), Μπράνταριτς, Βέσοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις