Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άπαντες ικανοποιημένοι με την κλήρωση – Οι αντιδράσεις των ομάδων

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ της περιόδου 2012-13 σήμανε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα – Όλο το πρόγραμμα της Superleague

Γιάννης Μώραλης (αντιπρόεδρος Ολυμπιακού): 
«Δεν παίζει κανέναν ρόλο η κλήρωση. Ίσως οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη να θέλουν ένα πιο βατό πρόγραμμα. Ο βασικός στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να ξεκινήσει και ολοκληρώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Τα προβλήματα είναι πολλά διότι και το ποδόσφαιρο επηρεάζεται από τα οικονομικά προβλήματα». 

Βασίλης Κωνσταντίνου (αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού): «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός έχει βατές τις 5 πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και θα παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο. Το ότι κρατήσαμε το Φερέιρα σημαίνει ότι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια». 

Ανδρέας Δημητρέλος (πρόεδρος ΑΕΚ): «Πάντα υπάρχει αισιοδοξία. Είμαστε σε διαδικασία συνεννοήσεων για να σωθεί η ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως αγωνιστικά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχουμε καλή παρουσία και ανάπτυξη των ακαδημιών μας. Θέλουμε να μπορέσουμε να θέσουμε στόχους για τη μεθεπόμενη περίοδο με τους Έλληνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

Γιώργος Σπανός (πρόεδρος Ατρομήτου): «Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα πρέπει όλες οι ομάδες να δείξουν διάρκεια και αντοχές. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε στα υψηλά πατώματα της μεγάλης κατηγορίας. Φιλοσοφία του Ατρομήτου είναι να στηρίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα τμήματα υποδομής μας». 

Αντώνης Ζαμπέτας (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ Άρης): «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλους λόγω της οικονομικής συγκυρίας, όμως κάθε εμπόδιο σε καλό. Πρέπει να δούμε τα δικά μας ταλέντα, να επικεντρωθούμε στα δικά μας παιδιά και πιστεύω πως θα είναι η χρονιά τους. Φέτος ανεβάζουμε εννέα παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Άρης θα στηριχτεί στα δικά του παιδιά. Είμαστε μια ομάδα με δυναμική και θα την εξαργυρώσουμε στο Κύπελλο».

Γιώργος Κασναφέρης (γενικός διευθυντής Λεβαδειακού): «Θέλουμε να είμαστε ξανά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε μία αχτίδα φωτός στα προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό και τον ίδιο προπονητή, ενώ έχουμε ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Μέσα από σωστή δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή εικόνα».

Στέλιος Βαρουξάκης (πρόεδρος Πλατανιά): «Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το νομό στην πρώτη του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμη δεν ξέρουμε την έδρα μας, γιατί τα έργα στο γήπεδο βρίσκονται σε εξέλιξη». 

Βασίλης Κοντοβαζαινίτης (εκπρόσωπος Skoda Ξάνθης): «Η Ξάνθη διδάσκει ήθος και θέλει με το παράδειγμά της να δώσει μαθήματα ήθους και καλής συμπεριφοράς τονώνοντας το επαρχιακό ποδόσφαιρο. Ο κ. Πανόπουλος κάνει μεγάλες προσπάθειες για να συνεχίσει να είναι η ομάδα μας υγιής». 

Παντελής Τζιλαλίδης (Προεδρεύων αντιπρόεδρος Πανιωνίου): «Θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μας θα είναι Έλληνες». 

Γιώργος Χριστοβασίλης (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα): «Στόχος μας πέρυσι ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Ίδιος στόχος είναι και φέτος. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, γιατί θα αναγκαστούμε να παίξουμε με νέα παιδιά λόγω της μη αδειοδότησης, που ακόμη δεν ξέρουμε γιατί δεν μας δόθηκε». 

Γιώργος Λυμπερόπουλος (πρόεδρος Κέρκυρας): «Στόχος είναι να μη φτάσουμε να διεκδικούμε μέχρι το τέλος την παραμονή μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε κάνει προσπάθειες , κρατήσαμε τον κορμό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε». 

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε