Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάντησε ο Πρίγκιπας – Θετικός ο Φαϊζάλ στο…κάλεσμα των μετόχων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα χέρια των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται η απάντηση του Πρίγκιπα Φαϊζάλ. Επιβεβαιώνουν οι “πράσινοι”, που επιθυμούν να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος. “Με καλή διάθεση, προχωράμε…”, τόνισε ο Βλάσης Τσάκας

Ο Πρίγκιπας Φαϊζάλ την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αποκάλυψε τα σχέδια του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η αντίδραση των ανθρώπων του “τριφυλλιού” ήταν άμεση με ανακοίνωση-απάντηση προς την πλευρά του Πρίγκιπα, ζητώντας του ουσιαστικά να πάρει τις μετοχές μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

H πλευρά του Πρίγκιπα διαρρέει πως απέστειλε το πρωί της Δευτέρας απάντηση στο αίτημα των μετόχων και ο Σαουδάραβας περιμένει την απάντηση του “τριφυλλιού”.

Κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το περιεχόμενο της επιστολής, με τον Βλάση Τσάκα να τονίζει ότι “… όλα θα πάνε καλά” και να προσθέτει πως εντός της ημέρας θα βγει ανακοίνωση, που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της επιστολής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” επιβεβαιώνουν την παραπάνω εξέλιξη κι έδωσαν το πράσινο φως για οικονομικό έλεγχο από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και σήμερα. Από κει και πέρα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις, καθώς και η πλευρά του Πρίγκιπα έλεγε πως θα πρέπει να συμφωνηθούν όλοι οι όροι ένας προς ένας για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το deal.

Η πλευρά του Πρίγκιπα, απ’ την πλευρά της, περιμένει την αντιπρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση που είχε καταθέσει από την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο εκπρόσωπός του Φαϊζάλ, Βλάσης Τσάκας.

Αναλυτικά: 

«Επιθυμία μας είναι το κτίσιμο γεφυρών επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό αγνοούμε όλα τα περιττά στοιχεία της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (13/12/2012) και παραμένουμε στην πρόσκληση της αντιπρότασης που αφορά την κατατεθειμένη (από 11/12/2012) Δημόσια Πρόταση Εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αυτού Βασιλική Εξοχότητα Πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ. 

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί δηλώσαμε εγγράφως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την καταρχάς θετική ανταπόκριση μας και ευελπιστούμε ότι με καλή διάθεση εκατέρωθεν θα προχωρήσουμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης. 

Βλάσης Τσάκας 

Εκ μέρους της Αυτής Βασιλικής Εξοχότητας Πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ».

Το “πράσινο” ντεμπούτο ενός μεγάλου σκόρερ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θα πάρει… κεφάλια ο Αλαφούζος – “Κράξιμο” στην επιστροφή

Τρία και λίγα Ολα-ήταν – Η Βέροια διέσυρε τον Παναθηναϊκό

Επίθεση Αλαφούζου σε Πρίγκιπα και Μαρινάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε