Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απάντηση από Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απάντησε στον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τα όσα είπε περί διαφορετικών κριτηρίων στα σφυρίγματα των διαιτητών, μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ.

«Για να μιλήσουμε για τα κριτήρια, είναι εύκολο να δει κανείς πως ο Ολυμπιακός έφτασε στο μπόνους των βολών μετά από δύο λεπτά στην τελευταία περίοδο και εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο μπόνους, έχοντας τρία φάουλ στο δεκάλεπτο αυτό», τόνισε.

Αναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του δεύτερου τελικού εξήγησε πως «ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν μαχητικοί. Στα play offs μετρά η μαχητικότητα των παικτών. Είπα στους παίκτες πως πρέπει όλοι να είναι διαθέσιμοι κι έτοιμοι να προσφέρουν, έστω και για δύο λεπτά. Η τρίτη περίοδος μάς έδωσε ένα πλεονέκτημα, που τελικά έκρινε και το ματς. Όταν έχουμε το πλεονέκτημα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά χάσαμε πολλά σουτ. Όταν χάνεις το σουτ, πρέπει να είσαι έτοιμος να γυρίσεις στην άμυνα. Κάποιοι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι. Για τον επόμενο αγώνα πρέπει να υπάρχει ενεργητικότητα κι όλοι να είναι έτοιμοι να παλέψουν. Ξέρουμε τι διακυβεύεται σε αυτά τα ματς. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο, αφού ξέρουν όλοι τη σημασία τους. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να αγωνιστούμε δυνατά. Όλοι, και οι δώδεκα, πρέπει να είναι έτοιμοι».

Τέλος, μίλησε και για τη συμπαράσταση των φίλων του Παναθηναϊκού, λέγοντας «ευχαριστούμε τον κόσμο μας γιατί δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε