Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απάντηση ή στέψη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ. Αποφασισμένοι για απαντήσεις οι “ερυθρόλευκοι”, να τελειώνουν από απόψε θέλουν  οι “πράσινοι”.

Το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και η άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού έχει κάνει βαρύ το κλίμα πάνω από το στρατόπεδο των “ερυθρόλευκων”. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην προπόνηση της Παρασκευής έθεσαν τους παίκτες προ των ευθυνών τους και ζήτησαν απαντήσεις μέσα στο παρκέ, ενώ την “καρέκλα” του παίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης αφού σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι των Πειραιωτών. Οι “ερυθρόλευκοι” φέτος είναι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις στο ΣΕΦ μετρώντας 16 νίκες στην Α1, 8 στην Ευρωλίγκα και μια στο Κύπελλο.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει από απόψε και κατεβαίνει στο Φάληρο με στόχο το 2-0 που θα τον φέρει μια “ανάσα” από από την κατάκτηση του δωδέκατου πρωταθλήματος τα τελευταία 13 χρόνια. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ξεχάσουν οι παίκτες του τον πρώτο αγώνα και να μπουν στο παρκέ αποφασισμένοι, ενώ περιμένει έναν καλύτερο Ολυμπιακό.
Διαιτητές του αποψινού αγώνα (21:45) θα είναι οι κ.κ. Μουζάκης, Πηλοΐδης και Καρακατσούνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε