Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Απέδρασε από την Κρήτη με Γιαννιώτα ο Άρης

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι κίτρινοι χάρη στο γκολ του νεαρού Γιαννιώτα. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο ΟΦΗ και με 10 ο Άρης.
Το ματς στο Γεντί Κουλέ είχε ένταση, πάθος και αγωνία μέχρι το τέλος. Ο Άρης ήταν αυτός που πανηγύρισε αφού κατάφερε να κρατήσει το γκολ που πέτυχε ο Γιαννιώτας στο 31ο λεπτό.
 
Ο νεαρός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ούμπιντες και με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κίτρινων.
 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
 
Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γεωργίου στο 71′ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
 
Στο 78′ ο Ούμπιντες αντίκρισε αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα, ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Μήτσιος δεν έδωσε πέναλτι στο τράβηγμα του Σανκαρέ πάνω στον Μάντζιο και έδωσε κίτρινη στον επιθετικό του ΟΦΗ για διαμαρτυρία.
 
Στο 86′ ο Μάντζιος είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο ενώ ένα λεπτό αργότερα δεύτερη κίτρινη είδε και ο Ταυλαρίδης.
 
Το ματς ολοκληρώθηκε και ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα ενώ ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.

ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς (85′ Καμπάνταης), Γεωργίου, Σίσιτς (64′ Παπουλής), Λόπεθ (76′ Κάταϊ), Σουμπίνιο, Λόπεζ
 
Άρης: Βελλίδης, Μίσελ, Σολτάνι (63′ Ιάκομπ), Τόχα, Καστίγιο (76′ Βράνιες), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (63′ Ακόστα), Ούμπιντες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε