Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Απέδρασε” από το Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Ο Γιακούποβιτς άνοιξε τον… δρόμο για το 2Χ2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς να εντυπωσιάσει ο “δικέφαλος του Βορρά” πήρε το “διπλό” από τον Ολυμπιακό Βόλου και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι οφ. Το… δρόμο για την νίκη του ΠΑΟΚ άνοιξε με άστοχη έξοδο ο Γιακούποβιτς. Παρά τις φιλότιμες τους προσπάθειες, οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να πιέζουν ψηλά και να αναγκάζουν τους αντιπάλους τους να κάνουν λάθη. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την επιθετική υπεροχή, δημιουργώντας τις περισσότερες φάσεις, αλλά χωρίς να μπορούν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

 
Πάντως, ο “δικέφαλος του Βορρά” ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33′ με τον Βιεΐρίνια, έχοντας σημαντική βοήθεια από τον… Γιακούποβιτς! Ο Ελ Ζαρ σέντραρε, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε άστοχη έξοδο, οι αμυντικοί ττων γηπεδούχων πιάστηκαν στον ύπνο και ο Πορτογάλος κατάφερε να τσιμπήσει τη μπάλα και να πλασάρει από πολύ πλάγια θέση.
 
Η είσοδος του Φωτάκη στην επανάληψη “έδεσε” το κέντρο του ΠΑΟΚ, και βοήθησε στο να φτάσουν οι φιλοξενούμενοι και σε δεύτερο γκολ. Στο 54′ ο Έλληνας μέσος βρήκε με κάθετη τον Σαλπιγγίδη, που πλάσαρε πάνω στον Γιακούποβιτς. Η κόντρα στον Σανκαρέ ξανάστρωσε την μπάλα στον “Σάλπι”, που με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι και μπόρεσαν να μειώσουν σε 2-1 στο 62′ με το φανταστικό σουτ του Μάρτιν. Παρά τις αλλαγές που έκανε στην συνέχεια ο Μάκης Κατσαβάκης, οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να στείλουν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν τον βαθμό και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το δυο στα δυο στο μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε