Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Απειλεί με αποχώρηση από τον Ηρακλή ο Παντελή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Και πάλι πρόβλημα προέκυψε στον Ηρακλή αφού ο Αντρέας Παντελή έστειλε μήνυμα στον Ρέμο και στους μετόχους ζητώντας μέχρι τη Δευτέρα να βρεθεί λύση αλλιώς θα αποχωρήσει.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis ο Αντρέας Παντελή απείλησε με αποχώρηση από την ΠΑΕ Ηρακλής:

“Δεν έχω διάθεση να γίνω μπαλάκι κανενός. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό είχα συζητήσει κάποια θέματα που δεν τέθηκαν σε εφαρμογή. Ο Ηρακλής αν δε βρει άμεσα λύση, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση! Οδηγούνται τα πράγματα σε μια φάση που δεν θα υπάρχει επιστροφή. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε, είχαν μπει λεφτά, διευθετήθηκαν οφειλές. Είχε μείνει να αιωρείται το θέμα των μετοχών και της ηγεσίας της ομάδας. Μέχρι σήμερα δε μπορέσαμε να το λύσουμε. Αυτό που μιλάμε είναι ένα κομμάτι για την αδειοδότηση.

Διάθεσή μου ήταν να προσφέρω. Δεν αποτελούσε ποδοσφαιρική ομάδα ο Ηρακλής. Αν δε γίνουν ως τη Δευτέρα κάποια πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για συνεργασία από τη στιγμή που δε μπορούμε να συνεργαστούμε. Τα λεφτά τα έβαλα οικειοθελώς. Δε θα μπω στη διαδικασία να μου τα επιστρέψει και ποιος».

Βλέπω πως παντού υπάρχουν εμπόδια. Να συσπειρωθεί ο κόσμος και οι παράγοντες, γιατί επαναλαμβάνω εγώ είμαι ο πιο νέος παραγοντικά, αλλά ο πιο άμεσα εμπλεκόμενος τις τελευταίες εβδομάδες. Το πρόβλημα είναι σοβαρότατο. Ας λυθεί πρώτα το πρόβλημα και μετά να δούμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Πρέπει να βρεθούν οι υπαίτιοι, αλλά δεν έχουμε χρόνο προς το παρόν γι’ αυτό.

Πρέπει να βρεθεί σύντομα λύση, αλλιώς θα «βουλιάζει» η ομάδα. Δεν έχω καμία σχέση με τον Ρέμο. Τον είχα γνωρίζει πριν 8 χρόνια για τη συναυλία με την Ανόρθωση στην Κύπρο. Είχαμε απλά μια φιλική σχέση, τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Πρέπει να σκεφτόμαστε και να συζητούμε πιο σοβαρά το πρόβλημα του Ηρακλή που είναι κολοσσιαίο.”


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε