Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Απέκλεισε το Μαρούσι ο ΠΑΟ

Ο Μπατίστ πρωταγωνίστησε στο ματς με το Μαρούσι
Ο Μπατίστ πρωταγωνίστησε στο ματς με το Μαρούσι, σημειώνοντας 21 πόντους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “πράσινοι”, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, επικράτησαν με 82-79 στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά προκάλεσαν τον αποκλεισμό του Αμαρουσίου από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα. 

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Περπέρογλου, Πέκοβιτς. Κατά συνέπεια, δόθηκε ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Καλάθης, Σερμαντίνι και Γιασικεβίτσιους σημείωσαν συνολικά 31 πόντους και πρόσφεραν πολύτιμες λύσεις κάτω από τα καλάθια, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάικ Μπατίστ που έβαλε 21 πόντους.  

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 41-39, 61-60, 82-79

Παναθηναϊκός: Τέπιτς 7, Μπατίστ 21, Φώτσης 7, Χάισλιπ 6, Νίκολας 10, Καλάθης 9, Σερμαντίνι 11, Βεργίνης, Γιασικεβίτσιους 11.
Μαρούσι: Κις 13, Πελεκάνος 9, Μπατής 7, Χόμαν 13, Νάτσφεϊ 7, Μαυροειδής 11, Καλάθης 3, Αριγκμπάμπου 2, Καϊμακόγλου 4, Κουμπούρας, Λούκας 10. 

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας ότι θα παίρναμε δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια. Και το καταφέραμε. Είχαμε πολλά προβλήματα με 6 παίκτες τραυματίες και αναγκαστήκαμε να φέρουμε δύο παιδιά από τους εφήβους για να κάνουμε προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του”.

“Είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου. Το ταξίδι μας στην Ευρωλίγκα άρχισε τον Σεπτέμβριο και τελείωσε μόλις σήμερα. Χάσαμε την πρόκριση για ένα τρίποντο που δεχθήκαμε στο Βελιγράδι”, τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε