Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Άπια: Δεν θα έλεγα “όχι” στην ΑΕΚ!

Άπια: Δεν θα έλεγα “όχι” στην ΑΕΚ!
O αρχηγός της εθνικής Γκάνας επιβεβαίωσε τις επαφές την Ένωση και δήλωσε πρόθυμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, χωρίς δεύτερη σκέψη!
Ο Στεφάν Άπια, μιλώντας στο “aek365.gr” αποκάλυψε ότι ο μάνατζέρ του τον ρώτησε αν θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Ένωση και ο ίδιος του ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.
 
Πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζέρ μου με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Του απάντησα χωρίς σκέψη ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκα με επιτυχία σε δύο μεσογειακές χώρες που βρίσκονται πολύ κοντά στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία και σίγουρα η Ελλάδα θα μου έδινε τη δυνατότητα να εγκλιματιστώ αμέσως στις συνθήκες και στην ψυχολογία του κόσμου”.
 
Ο Άπια επίσης εξήγησε επίσης και τα δεδομένα που υπάρχουν στη μεταγραφή του: “Εμεινα ελεύθερος από την Τσεζένα, είναι αλήθεια ότι ψάχνουμε ομάδα. Οπως με έχει ενημερώσει ο μάνατζέρ μου, υπάρχουν επαφές και ενδιαφέρον από ορισμένες ομάδες της Ευρώπης, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην ΑΕΚ και δεν θα έλεγα όχι”.
 
Όσο για το κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει: “Είμαι 31 ετών και έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου για καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως όπου κι αν αγωνιστώ φετός θα προσφέρω αρκετά με την απόδοσή μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε