Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτες αποκαλύψεις Μαζαράκου: “Μπορεί και να ‘μαι Ολυμπιακός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως η φωτογραφία του πρώην διαιτητή που είχε εφημερίδα με τον ίδιο να φορά κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού ήταν αληθινή, ενώ η πλευρά του Μαζαράκου παραδέχθηκε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που είχε δώσει υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη της περιόδου 2007-΄08! Δείτε το βίντεο.

Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας “ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ” για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για αυτά που έγραφε η εφημερίδα σχετικά με την τότε διαιτησία του: “Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία”.
 
Επίσης, ο ίδιος ο Μαζαράκος σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου εάν είναι Ολυμπιακός, απάντησε: “Μπορεί και να είμαι…”, αφήνοντας άναυδους όλους στην αίθουσα! Φυσικά, το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.
 
Στο άλλο “καυτό” θέμα, ο Ηλίας Μαζαράκος, μιλώντας για τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης (1-0), παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι “Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος”! Και μιλάμε για το πρωτάθλημα της σεζόν 2007-΄08, το οποίο είχε καταλήξει στο Λιμάνι με την περίφημη υπόθεση Βάλνερ.

Το πέναλτι που έδωσε ο Μαζαράκος στον Κοβάσεβιτς
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε