Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτη γκάφα του Ρέινα έδωσε την ισοπαλία στην Άρσεναλ!

Η Λίβερπουλ αν και με δέκα παίκτες είχε το προβάδισμα μέχρι το 90ο λεπτό, όμως το τραγικό λάθος του Ρέινα της στέρησε τους τρεις βαθμούς, στο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Αγγλία.

Οι “κανονιέρηδες” ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Ρέινα, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζο Κόουλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με την φανέλα των “κόκκινων”, μετά από μαρκάρισμα στον Κοσιελνί.
 
Η εξέλιξη αυτή όμως μάλλον τους φιλοξενούμενους επηρέασε καθώς στο 47΄ο Ενγκόγκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα όμως στο τελευταίο λεπτό το πλήρωσε με το τραγικό λάθος του Ρέινα.Ο Ισπανός τερματοφύλακας μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας στην Άρσεναλ έναν ανέλπιστο βαθμό. Στο 94’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κοσιελνί.

Λίβερπουλ (Ρόι Χότζον): Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Κάραγκερ, Άγκερ, Μασεράνο (78′ Λούκας), Τζέραρντ, Κόουλ, Γιοβάνοβιτς (65′ Ροντρίγκες), Κάουτ, Ενγκόγκ (74′ Τόρες)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Κλισί, Έμπουε (60′ Γουόλκοτ), Ντιαμπί (75′ Φαν Πέρσι), Γουΐλσιρ (60′ Ροσίτσκι), Αρσάβιν, Νασρί, Σαμάκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε