Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτη ξεφτίλα για την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ έχει φτάσει στο απροχώρητο μετά και το σημερινό φιάσκο. Η Ένωση δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα θεώρησης των εισιτηρίων στον ΕΣΑΚΕ και έτσι το ματς της με τον Ηλυσιακό θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό μπασκετ. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να θεωρήσει τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό και έτσι το ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 θα γίνει χωρίς κόσμο όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ:

“Ο αγώνας ΑΕΚ – Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων. Σύμφωνα με το άρθρο 16 Κανονισμού Πρωταθλήματος, το άρθρο 16 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος και το άρθρο 34 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού αγωνιστικής περιόδου 2010-2011) σε κάθε περίπτωση μη θεώρησης εισιτηρίων ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό χωρίς τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το NOVASPORTS. Η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτραπεί στους κατόχους των προσκλήσεων του ΕΣΑΚΕ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε