Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο! Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 70χρονος Πελέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε ποτέ συμφώνησε να φορέσει και πάλι την φανέλα της Σάντος ώστε να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Έτοιμος για την επιστροφή του… αιώνα είναι ο μεγάλος Πελέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία το “μαύρο διαμάντι” έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Σάντος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.
 
“Ο Πελέ είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10” δήλωσε ο “ισχυρός άνδρας” του συλλόγου από το Σάο Πάουλο, Ριμπέιρο, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
 
Μάλιστα εξήγησε το κίνητρο της επιστροφής του Πελέ στην ενεργό δράση. “Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ (1958, 1962, 1970), όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της Σάντος”.
 
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Πελέ θα κάνει την 606η επίσημη εμφάνιση του με την φανέλα του Σάντος, καθώς το μόνο που μένει είναι να δώσει η ΦΙΦΑ το “οκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε