Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτο ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Τσέλσι αγκάλιασε τη νίκη στο 89′ αλλά ο Κλαρκ είπε την τελευταία λέξη διαμορφώνοντας το εκπληκτικό 3-3, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Άστον Βίλα.

Το ματς θύμισε αρκετά αυτό του Δεκεμβρίου του 2007 όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4. Φέτος σημείωσαν ένα γκολ λιγότερο η κάθε μία αλλά προσέφεραν έντονες συγκινήσεις. Η Τσέλσι μετράει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία ματς και πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας μάλιστα 2 παιχνίδια περισσότερα.

Στο 23′ η ομάδα του Αντσελότι άνοιξε τον σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπαρντ. 18 λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Γιανγκ.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Άστον Βίλα. Ο Εμίλ Χέσκεϊ σκόραρε στο 47′ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο χρόνος πίεζε την Τσέλσι και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 84′ για να έρθει η ισοφάριση με τον Ντρογκμπά.
 
Στο 89′ ο Τέρι έβαλε μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές Αγγλίας και φάνηκε ότι θα τους χάρισε τη νίκη. Ο Κλαρκ όμως είχε διαφορετική άποψη αφού με κεφαλιά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο τελευταίο ματς της 21ης αγωνιστικής η Νιούκαστλ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Γουίγκαν χάρη στο γκολ του Αμεόμπι στο 19′.

Δείτε τι έγινε στα χθεσινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε